Tietoa yrityksestä

"Fortune, which has a great deal of power in other matters but especially in war, can bring about great changes in a situation through very slight forces"

- Julius Caesar

Antiikin ajan suurten sotilasmahtien Kreikkalaiset ja Roomalaiset eivät heidän nerokkaista strategioistaan ja ylivoimaistista taktiikoistaan huolimatta lähteneet taisteluun ilman suojelusta, onnea sekä menestystä tuovia rituaalejaan. Noihin rituaaleihin on liittynyt paljon uskomuksia ja joissakin niistä on jopa yritetty ennustaa taistelun lopputulosta, milloin minkäkin avulla. Suomalaisessakin kulttuurissa mm. karhun hammas on antanut käyttäjälleen suojelusta ja se oli laajaalti metsämiesten suosiossa. 
Ajan saatossa monet tällaiset perinteet ovat muuttuneet tai jopa kadonneet, mutta esimerkiksi katoliseen ja ortodoksiseen kristinuskoon yhä kuuluvat pyhimykset joilta voidaan pyytää suojelusta.

Tactical Ritual ammentaa noista uskomuksista, okkultismista ja sen symboliikasta saatua inspiraatiota ja yhdistää pilke silmäkulmassa ne nykyaikaiseen muotoon Suomalaiselle taistelijalle. Armeijahenkiset seinäliput, julisteet, moraalimerkit ja muut tuotteet ovat tehty kunnioittamaan eri koulutushaaroja ja vahvistamaan aselaji ylpeyttä, luomalla niille oman pyhimyksensä sekä erilaisia rituaalisia esineitä. Kuka tietää, ehkä onni suosii rohkeaa joka on saanut itsevarmuutta oman aselajinsa pyhimkseltä!

Tactical Ritual on yhden henkilön kokoinen pienyritys joka on ollut allekirjoittaneen haave, jossa oma taiteellinen luonne kohtaa vahvan maanpuolustustahdon ja yhdistää nämä kaksi lähellä sydäntä olevaa asiaa. On syytä kuitenkin painottaa, että tarkoituksena ei ole loukata kenenkään henkilökohtaista uskoa, uskontoa tai pitää mitään uskontoryhmää pilkkanaan. Tuotteissa oleva taide on tarkoitettu yksinkertaisesti vain olemaan hienon ja "räyhäkän" näköistä jotta lippua halutaan kirjaimellisesti pitää korkealla!