St. Jääkäri - Seinälippu

Seinälippu purjerenkailla 100 cm x 150 cmMuut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

TUOTE TILAPÄISESTI LOPPU - TÄYDENNYKSIÄ TILATTU

Jääkäreiden pyhimystä ei voisi paremmin kunnioittaa kuin esittelemällä tämän kuvalla varustettua lippua taistelun jälkeen vallattujen vihollisen tuliasemien päällä, joukkueen johtamispaikalla nostattamassa moraalia tai kuntosalilla antamaan motivaatiota treeniin.

Lippu voi kulkea jopa taisteluissa mukana, sillä se on myös palosuojattu, joten pienet kipinät ja kuumat pakokaasu luukut eivät haittaa. Lippu on myös helppo kiinnittää mihin vaan purjerenkaiden ansiosta, jotka on sijoitettu jokaiseen kulmaan. Jokainen reuna on vahvistettu hihnanauhalla (samankaltainen, mutta paksumpi ja vahvempi nauha, mitä esimerkiksi käytetään Puolustusvoimien irtohihnoissa). Lippu siis kestää kovempaakin rääkkiä tarvittaessa, vaikkapa vaunun kannella!

Materiaali on hengittävää, joten se on omiaan myös tuulisissa paikoissa. Kangas ei myöskään ime kosteutta itseensä, joten se pysyy kevyenä. Lippukangas on samaa materiaalia, jota käytetään yleisesti esimerkiksi valtioiden lipuissa. 

Tactical Ritual haluaa tukea Suomalaista työtä ja taloutta, joten nämä laadukkaat liput on tilattu Suomalaiselta yritykseltä joka valmistaa liput Suomessa.

Mitat: 100 cm x 150 cm.

Palosuojattu. Kopio palosuojaustodistuksesta toimitetaan tuotteen mukana.

Yksi purjerengas jokaisessa kulmassa.