St. Leopard - Seinälippu

Seinälippu purjerenkailla 100 cm x 150 cm


114,90 €

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Leopard vaunujen ja mekanisoitujen joukkojen  pääpyhimystä ei voisi paremmin kunnioittaa kuin esittelemällä tämän kuvalla varustettua lippua taistelun jälkeen tuhottujen vaunujen päällä, kärkivaunujen kannella tai vaunuhallin seinällä.

Lippu voi kulkea jopa taisteluissa mukana, sillä se on myös palosuojattu, joten pienet kipinät ja kuumat pakokaasu luukut eivät haittaa. Lippu on myös helppo kiinnittää mihin vaan purjerenkaiden ansiosta, jotka on sijoitettu jokaiseen kulmaan. Jokainen reuna on vahvistettu hihnanauhalla (samankaltainen, mutta paksumpi ja vahvempi nauha, mitä esimerkiksi käytetään Puolustusvoimien irtohihnoissa). Lippu siis kestää kovempaakin rääkkiä tarvittaessa, vaikkapa vaunun kannella!

Materiaali on hengittävää, joten se on omiaan myös tuulisissa paikoissa. Kangas ei myöskään ime kosteutta itseensä, joten se pysyy kevyenä. Lippukangas on samaa materiaalia, jota käytetään yleisesti esimerkiksi valtioiden lipuissa. 

Tactical Ritual haluaa tukea Suomalaista työtä ja taloutta, joten nämä laadukkaat liput on tilattu Suomalaiselta yritykseltä joka valmistaa liput Suomessa.

Mitat: 100 cm x 150 cm.

Palosuojattu. Kopio palosuojaustodistuksesta toimitetaan tuotteen mukana.

Yksi purjerengas jokaisessa kulmassa.