Taustakuva - TR Valotikku

Puhelimen taustakuva


2,00 €
Tuotekuvaus

- Ostotapahtuman jälkeen saat latauslinkin joka on seitsemän (7) päivää voimassa. 
- Linkki oikeuttaa yhteen (1) latauskertaan. 
- Kuvan jakaminen tai muu monistaminen muuhun kuin omaan yksityiskäyttöön on kiellettyä. Kuvaa ei myöskään saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.

Tykistön tulivalmistelu valaisi välkehtien taivaalla matalalla lipuvaa tummaa pilvipeitettä. Hämärä oli jo ehtinyt muuttua pimeäksi, matalien Bmp-2 vaunujen piilotellessa sankan kuusimetsän suojissa odottaen että kello antaisi luvan lähteä. 
Liikkeellelähtöä odotellessa miehistötiloissa oltiin hiljaa, omissa ajatuksissa ja tyhjä katse porautuneena vaunujen elottomiin osiin. Vain harvat pystyivät keskustelemaan keskenään. Nuo harvat kenties kokivat sen jännitystä lieventävänä ja turvautuivat siihen samalla tavalla kuin hiljaiset taistelijat yrittivät kuvitella jotain täysin muuta, kuin alkavaa suunniteltua hyökkäystä vihollisen sivustaan. 

Jos tämä olisi ollut normaali sotaharjoitus, olisi valotikkujen hämärä, joidenkin hiljainen keskustelun sorina ja lämmin kesäilta luonut täydelliset olosuhteet makeaan uneen.
Mutta tykkitulen suhteellisen kova jylinä ja tieto kohta alkavasta taistelusta sai jotkin taistelijat oksentelemaan. Jotkut epäonniset eivät ehtineet edes könyämään kaikkien muiden yli miehistötilan luukuille, ennen kuin paha olo syrjäytti kognitiiviset kyvyt pidätellä vatsalaukun sisältöä. 

23:40 Vaunut hörähtivät yksitellen käyntiin, rämisevien pakokaasuritelikköjen siivittelemänä. 23:44:57... 23:44:58... 23:44:59... Kierroslukujen hetkellisesti noustessa moottorit yksitellen ärjähtelivät vaunujen nytkähtäessä liikkeelle edellä kulkevien Leopard 2A6 vaunujen perään. 
Pian tykistön tulivalmistelu vaihtui korvia huumaavaan paukkeeseen, 30mm konetykkien laulaessa 120mm:sten putkien huokailujen säestämänä ja vaihtuva vuorokausi jäi vihollisen viimeiseksi.